سرامیک پرسلانی لعاب دار در طرح ها و سایز های مختلف طراحی و تولید می شود.
سرامیک پرسلانی لعاب دار - کاشی و سرامیک پالاس - تولیدکننده سرامیک و کاشی پرسلان در سایزهای متنوع

سرامیک‌های پرسلانی در صنعت، به هر دو صورت لعاب‌دار و بدون لعاب تولید شده و به بازار عرضه می‌شوند. پرسلان‌ها در حالت کلی، در دمای ۱۴۰۰ درجه سانتی‌گراد پخته می‌شوند اما در سرامیک پرسلان چون بیسکویت کار در دمای بسیار بالایی پخته می‌شود، دیگر به لعاب نیازی نیست و سرامیک پرسلانی تولید می‌شود که بدون لعاب بوده و تخلخل آن صفر است. از نمونه سرامیک‌های بدون لعاب، سرامیک‌های فول بادی هستند که در صنعت ساختمان بسیار موردتوجه قرار می‌گیرند. در این مقاله، می ­خواهیم به این سوال پاسخ بدهیم که «آیا سرامیک پرسلانی لعاب دار است یا بدون لعاب؟». برای پیدا کردن پاسخ دقیق این پرسش، پیشنهاد می­کنیم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید!

سرامیک پرسلانی لعاب دار

تفاوت سرامیک لعاب‌دار با سرامیک بدون لعاب

فرآیند تولید سرامیک‌های لعاب‌دار و بدون لعاب، مشابه یکدیگر است. تنها تفاوت آن‌ها در این است که پخت سرامیک لعاب‌دار در کوره یک مرحله اضافه دارد.. در واقع، یک لایه شیشه مایع روی سطح خاک رس کشیده شده و پخته می‌‌شود. لعاب در کنار خلق رنگی ماندگار و طرح‌های متنوع، از سرامیک در برابر لکه و رطوبت هم محافظت می‌کند. کاشی و سرامیک‌های تک پخت، دو پخت و پرسلانی لعاب‌دار در دسته سرامیک‌های لعاب‌دار قرار می‌گیرند.

logo main 1 - کاشی و سرامیک پالاس - تولیدکننده سرامیک و کاشی پرسلان در سایزهای متنوع

کاشی پالاس تولید کننده کاشی و سرامیک پرسلانی

مشاوره رایگان

تـلـفن :  5 – 02126315063           همـراه :    09014784646

 

تقسیم بندی لعاب ها از نظر ترکیبات شیمیایی

ترکیبات شیمیایی مختلف می تواند باعث تمایز انواع لعاب کاشی و سرامیک شود. به طور کلی، لعاب ها از نظر ترکیبات شیمیایی می توانند به دو نوع سربی و غیرسربی تقسیم بندی شوند. هر یک از این دو نوع کاشی و سرامیک کاربردهای مختلفی دارد و در قسمت های مختلفی از ساختمان به کار می رود.

لعاب های سربی:

اغلب کاشی کاران از لعاب های سربی که یکی از انواع لعاب های کاشی و سرامیک است، استفاده می کنند. از انواع مختلف لعاب های سربی می توان به لعاب های بدون بور که بیشترین کاربرد را دارند، لعاب های سربی ساده، لعاب های سربی مخلوط و لعاب حاوی برات اشاره کرد که هرکدام از این لعاب ها  کاربرد منحصر به فردی دارد و ظاهری خاص را به کاشی یا سرامیک می بخشد.

لعاب های بدون سرب:

لعاب های بدون سرب، نوع دیگر لعاب های کاشی و سرامیک است که معمولاً در کاشی و سرامیک های داخلی کاربرد دارد. لعاب های قلیایی و لعاب های پرسلانی نیز از بهترین لعاب های بدون سرب هستند.

روش لعاب دهی کاشی و سرامیک

ممکن است برایتان سوال باشد که منظور از لعاب چیست؟ باید گفت که لعاب‌ در واقع موادی است که برای پوشش دادن رویه کاشی و سرامیک و محافظت از طرح و رنگی که بر روی کاشی پیاده شده، به کار می‌رود. لعاب مهم‌ترین بخش کاشی و سرامیک را در بر می‌گیرد و از اهمیت زیادی برخوردار است. لعاب‌های مربوط به سرامیک، از مخلوط شیشه مانندی که از کوارتز، فلدسپات و اکسید سرب تهیه شده است، تشکیل می‌شود. این مواد را در کارخانه، آسیاب کرده، نرم می‌کنند و به شکل خمیری رقیق درمی‌آورند.

سپس، این خمیر رقیق را که بیشتر شبیه به نوعی مایع است، روی سرامیک و کاشی مورد نظر می‌ریزند یا در آن غوطه‌ور می‌کنند. پس از خشک شدن لعاب در کوره، کاشی و سرامیک را تا دمای معینی حرارت می‌دهند. پس از لعاب‌دهی اولیه کاشی و سرامیک، روی آن طرح مورد نظر را ترسیم می‌کنند و دوباره روی آن را لعاب داده و بار دیگر در کوره حرارت می‌دهند. این طرح‌ها با لعاب دهی مجدد بادوام­تر شده و کیفیت کاشی و سرامیک بالاتر می‌رود.

مقدار استفاده از لعاب در کاشی و سرامیک‌های مختلف متفاوت است و به شرح زیر است:

  • کاشی و سرامیک کف تک پخت، بین 0/6 تا 0/8 کیلوگرم بر متر مربع
  • کاشی و سرامیک دیوار، بین 0/7 تا 0/9 کیلوگرم بر متر مربع
  • سرامیک پرسلانی، بین 0/4 تا 0/6 کیلوگرم بر متر مربع

مزایای سرامیک پرسلانی لعاب دار

سرامیک پرسلانی لعاب دار دارای مزایای زیادی است که تعدادی از آن ها عبارت­اند از:

  • سطح کاملاً مسطح
  • بالا رفتن زیبایی
  • مقاومت بیشتر در برابر مواد شیمیایی
  • کاهش جذب آب
  • افزایش استحکام

انواع لعاب کاشی و سرامیک

لعاب کاشی و سرامیک انواع مختلفی دارد که در زیر به طور کامل به آن ها اشاره می کنیم:

·لعاب شفاف

این نوع لعاب به علت شفافیتی که دارد، نور را از خود عبور می‌دهد. در نتیجه، عیوب کاشی و سرامیک در زیر آن مشخص است. لعاب های شفاف مانند شیشه از شفافیت بالایی برخوردار هستند و شبیه به آینه عمل می کنند، به همین دلیل، از لعاب های براق برای افزایش نور منازل و بزرگ تر نشان دادن فضاها استفاده می کنند.

سرامیک پرسلانی لعاب دار

اگر روی لعاب های براق مایعات ریخته شود، سطح آن ها بسیار لغزنده می شود و به همین دلیل، از لعاب های براق تنها در کف آشپزخانه، حمام و سرویس بهداشتی استفاده نمی شود و بیشتر مناسب کاشی های دیوار هستند.

·لعاب نیمه شفاف

لعاب‌های نیمه شفاف، سطح پوشش کامل‌تر و بهتری نسبت به لعاب‌های شفاف دارد و ضریب شکست نور بالاتری نیز دارد. از این لعاب‌ها برای پوشش دادن سطوح سرامیکی استفاده می‌گردد.

·لعاب مات

لعاب مات به نسبت لعاب‌های شفاف و نیمه شفاف، مقاومت بیشتر و درجه سختی بالاتری دارند و در برابر مواد شیمیایی از خود مقاومت بهتری را نشان می‌دهند.

لعاب های مات، نوع دیگر لعاب های کاشی است که با ایجاد سطحی هموار با اصطکاک بالا، از نفوذ مایعات جلوگیری می کند. درخشندگی لعاب های مات کمتر از انواع دیگر لعاب است اما چون سطح لیزی ندارد، مناسب کف حمام، آشپزخانه و سرویس های بهداشتی است.

·لعاب ترکیبی

لعاب های ترکیبی، لعاب هایی هستند که از هر دو نوع خاصیت لعاب های براق و مات در آن ها استفاده شده است. بنابراین، هم خاصیت درخشندگی و شفافیت لعاب های مات را دارد و هم از خصوصیات مثبت لعاب های براق مانند اصطکاک بیشتر برای جلوگیری از لیز خوردن برخوردار است.

·لعاب پولیشی

لعاب های پولیشی، سطح کاشی یا سرامیک را براق کرده و ظاهر آن را کاملاً صاف نشان می دهد. با استفاده از لعاب های پولیشی، انعکاس نور اجسام کاملاً واضح است، به طوری که، می توانیم تصویر خودمان را در کاشی یا سرامیک مشاهده کنیم.

·لعاب پرسلان

لعاب‌هایی که برای کاشی و سرامیک پرسلان استفاده می‌شوند، در مقایسه با سایر لعاب‌ها در برابر سایش و ضربه مقاومت بیشتری دارند و به طور کلی، استحکام بالاتری دارند.

·لعاب معرق

لعاب معرق، نوعی لعاب است که در صنایع کاشی و سرامیک کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرد و به علت مقاومت بالایی که در برابر خوردگی دارد، معمولاً از آن بیشتر برای پوشش دادن سطوح استفاده می‌شود.

نکات مهم در لعاب دهی کاشی و سرامیک

لعاب دهی کاشی و سرامیک کار تخصصی و دشواری است که به دقت و مهارت بالای افراد حرفه ای نیاز دارد.

یک لعاب مرغوب باید در درجه حرارت کافی خشک شود. به طوری که، مواد کافی و آب موجود در لعاب کاملاً جذب شود. ولی حرارت کوره نباید آنقدر زیاد باشد که در بافت لعاب، تخلخل به وجود بیاورد. از نظر فنی ممکن است این امر برای رس‌های مختلف متفاوت باشد، ولی به طور کلی در مورد بیشتر خاک‌های رس صدق می‌کند. از طرفی لعابی که روی سفال قرار می گیرد، ماده چسبناکی نیست، اما پیش از پخته شدن در کوره، با سفال تماس پیدا کرده و در خاک رس متخلخل نفوذ می کند. مقاومت لعاب، بعد از قرارگرفتن در کوره به شدت بالا می‌رود.

لازم به ذکر است که نباید ذراتی مانند گرد و غبار یا ذرات روغن و … روی سطح کاشی و سرامیکی که قرار است لعاب کاری شود، قرار بگیرند. همین طور، وجود هرگونه ناخالصی در ماده تشکیل دهنده لعاب، باعث می شود که لعاب از روی سرامیک جدا شود یا بر روی آن بلغزد. بنابراین، سطح سرامیک در هنگام لعاب دهی باید کاماً تمیز باشد.

سرامیک پرسلانی لعاب دار

در این مقاله، با سرامیک های پرسلانی لعاب دار و بدون لعاب آشنا شدید. حال، اگر به دنبال انتخاب سرامیک مناسب پرسلانی لعاب دار هستید، کاشی ها و سرامیک پرسلانی برند کاشی پالاس می‌ توانند انتخاب مناسبی باشند.

سایز های تولید شده کاشی پالاس

برند کاشی پالاس، با کیفیت ترین محصولات پرسلانی لعاب دار در انواع مختلف لعاب های براق، مات، نانو پولیش و آنتی باکتریال را در سایزهای 60*60 ،  80*80  ،  120*20  ،  120*40  تولید کرده و توانایی تولید محصولات پرسلانی لعاب دار را در سایزهای مختلف بر اساس نیاز بازار و سفارش مشتریان گرامی دارد.

به شما پیشنهاد می ­کنیم برای خرید سرامیک پرسلانی لعاب دار، به سایت کاشی پالاس مراجعه کنید. مدارک و مستندات فنی و آزمایشگاهی را در آن ­جا بررسی کنید. بعد از انجام بررسی ­های کامل و مشاهده کاتالوگ محصولات برند کاشی پالاس، نسبت به خرید سرامیک پرسلانی طرح چوب اقدام کنید.

palace tiles

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *